Mogelijkheden

The Globe Meeting Center Den Haag heeft 15 verschillende zalen verdeeld over diverse etages die stuk voor stuk op maat voor uw bijeenkomst kunnen worden ingericht. Ruimte nodig voor uw seminar? Dan zetten we de theateropstelling voor u klaar. Training? Dan kiest u voor de U-vorm. We zetten de mogelijkheden voor u op een rijtje.

Vergaderzaal Den Haag

Carré

Een zaalopstelling waarbij mensen elkaar kunnen aankijken zorgt voor goede interactie met uw gezelschap. The Globe heeft zalen voor 30 personen in carré-opstelling.

Vergaderzaal Den Haag

Theater

De overzichtelijke theateropstelling is ideaal voor uw congres of seminar. Uw publiek (tot 110 personen) zit in rijen en tijdens uw presentatie kunt u iedereen aankijken.

Vergaderzaal Den Haag

School

Heeft u een zaal nodig voor uw training of opleiding? Kies dan voor de schoolopstelling. Deze overzichtelijke opstelling is perfect voor intensieve trainingen tot 37 personen.

Vergaderzaal Den Haag

U-vorm

De tafels staan in een U-vorm zodat iedereen (tot 27 personen) goed zicht op de spreker en elkaar heeft. Uitstekend geschikt voor interactieve presentaties.

Vergaderzaal Den Haag

Cabaret

Met deze opstelling kunnen veel (tot 71) personen tegelijk aanwezig zijn bij een presentatie. De stoelen staan in rijen, met het zicht naar de spreker en het scherm.

Boardroom The Globe Den Haag

Boardroom

The Globe heeft een modern ingerichte boardroom met schitterend uitzicht over het centrum van Den Haag. U kunt hier met 12 personen zeer riant zitten.

Meer weten? We laten u vast de plattegrond en de mogelijke zaalopstellingen zien. Of uw gezelschap nu uit 5 of 110 personen bestaat, we hebben een zaal en een vergaderarrangement dat bij uw bijeenkomst past. Aan alles is gedacht en wij zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Onze sfeervolle zalen gecombineerd met jarenlange ervaring staan garant voor een geslaagde bijeenkomst. Kunt u niet vinden wat u zoekt of heeft u speciale wensen? Neemt u dan contact met ons op: 070 – 322 00 10. Vraag vrijblijvend een offerte aan of reserveer online.