Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

We hebben de ambitie om het elke dag weer beter te doen. In onze dienstverlening, maar ook vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid. Zo is The Globe sinds 2013 trotse partner van het Ronald McDonald Kinderfonds. Ook duurzaamheid heeft een belangrijke rol binnen de organisatie. Deel uw maatschappelijk verantwoorde ideeën en maak The Globe samen met ons nog “groener”.

De Koekfabriek

Bij koffie hoort koek! Dat vindt de Koekfabriek en wij zijn het daar roerend mee eens! Naast onze heerlijke verse koffie genieten onze gasten dus ook van een lekker én maatschappelijk verantwoord koekje. De koekjes worden namelijk gebakken door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door te werken in de bakkerij staan zij midden in de maatschappij en bakken ze de allerlekkerste koekjes! Klik hier voor meer informatie over De Koekfabriek!

Prullenbakken

Nederland is een van de koplopers in de wereld als we het hebben over het recyclen van papier en karton. Dit is van groot belang, want een groot deel van ons afval bestaat uit oud papier en karton. Door het goed gescheiden aan te leveren, kan het weer opnieuw als grondstof dienen voor nieuw papier, zoals tijdschriften en kranten. Papier kan daardoor wel tot 8 keer worden hergebruikt! Ook in het kader van papier scheiden zetten wij weer een stapje in de goede richting. Met deze papieren zakken is papier scheiden weer een stukje leuker en makkelijker. U vindt er bij The Globe een in iedere zaal!

prulbak

Ronald McDonald Kinderfonds

The Globe is trotse partner van het Ronald McDonald Kinderfonds. Dit fonds zorgt er al meer dan 30 jaar voor dat ouders dichtbij hun zieke kind kunnen zijn door accommodatie aan te bieden dichtbij het ziekenhuis. Wist u dat?

  • De Ronald McDonald huizen geen subsidie ontvangen en dus volledig afhankelijk zijn van donaties.
  • Een overnachting in het Ronald McDonaldhuis € 45 kost? De ouders die er overnachten betalen zelf € 15,-.
  • Er 1100 gezinnen per jaar logeren in het McDonald Kinderhuis Sophia Rotterdam.

Meer info over het Ronalds McDonald Kinderfonds? Klik dan hier! Heeft u ideeën om The Globe nog “groener” te maken? Plaats ze in de reacties!