Parkeren Den Haag

De binnenstad is goed bereikbaar met de auto. U kunt vanuit alle richtingen snel bij een parkeergarage komen. Het winkelgebied in de binnenstad is een autoluw gebied.

Parkeerroutes naar binnenstad

U kunt vanaf de centrumring kiezen uit 1 van de 4 parkeerroutes. Dit biedt u de kans en de mogelijkheid om zo dicht mogelijk bij uw bestemming te parkeren. U kunt kiezen uit 4 parkeerroutes: P-route Centrum-Noord, P-route Centrum-Zuid, P-route Centrum-West en P-route Centraal Station. Meer informatie over de routes, het aantal parkeergarages in de binnenstad, met hoeveel plekken en waar de garages zich bevinden, kunt u lezen in de folder over parkeren in de binnenstad: Kaart parkeren in centrum van Den Haag

Bereikbaarheid

The Globe Meeting Center Den Haag Waldorpstraat 13A 2521 CA Den Haag. The Globe Meeting Center Den Haag is gesitueerd in gebouw The Globe, direct naast station Hollands Spoor in Den Haag, waardoor het meeting center uitstekend bereikbaar is per openbaar vervoer. Binnen de stad Den Haag ligt het in de eerste ring rond het centrum in het stadsdeel Nieuw Laakhaven. De bereikbaarheid van het meeting center per auto is eveneens zeer goed. Vanaf het centrum en vanaf de snelweg A12, A13 en A4 bent u er binnen enkele minuten. Bekijk de routekaart.

Bereikbaarheid met openbaar vervoer

The Globe Meeting Center Den Haag is door de ligging naast station Hollands Spoor uitstekend bereikbaar. Dit station is een Intercitystation met rechtstreekse verbindingen van en naar Leiden, Schiphol/Amsterdam, Haarlem, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven en internationale treinen uit Brussel/Parijs (Thalys). Indien u gebruik maakt van het openbaar vervoer dan volgt u vanuit station ‘Den Haag Hollands Spoor’ de bewegwijzeringborden ‘Laakhaven’ (dit is de achterzijde van station ‘Den Haag Hollands Spoor’). • Aan de achterzijde van het station gaat u links en loopt u 100 meter rechtdoor. • Aan uw linkerhand ziet u gebouw ‘The Globe’. In dit gebouw bevindt zich The Globe Meeting Center Den Haag. • Steek de weg over. Let op: dit is een drukke weg! • Neem de ingang ‘Urban Offices 11- 13’ van gebouw ‘The Globe’ • Na binnenkomst gebruikt u de intercom, waarna wij de schuifdeuren openen • Neem de lift naar de 5e etage. Op de 5e etage volgt u de paarse bordus ‘Regardz’. Aan het eind van de gang bevindt zich de receptie, waar wij u graag verwelkomen en doorverwijzen naar de juiste zaal.