Mogelijkheden

Op zoek naar een locatie voor uw congres, productpresentatie of seminar? The Globe Meeting Center Den Haag biedt u de ruimte die uitstekend geschikt is voor een gezelschap tot 110 personen. Centraal gelegen, modern ingericht, goed bereikbaar en van alle faciliteiten voorzien. Ons team heeft alle ervaring en deskundigheid in huis om het congres of event aan uw wensen aan te passen. The Globe Meeting Center maakt uw zakelijke evenement zo groot en zo intiem als u zelf wilt; er zijn zowel grote als kleine zalen voor uw congres.

Restaurant The Globe Den Haag

Congres of beurs

Congres organiseren? De organisatie van een congres, symposium of seminar vergt veel voorbereiding, planning en ondersteuning. Kom langs bij The Globe Meeting Center om te bekijken wat de mogelijkheden voor uw organisatie zijn. We denken graag met u mee. Ons team kenmerkt zich door gastvrijheid, flexibiliteit en creativiteit. Uw gasten ervaren kwaliteit. Ook uw vergadering, congres of evenement is bij ons in goede handen.

The Globe Den Haag

Vergaderen en klimmen

Congressen, seminars en symposia hebben elk hun eigen sfeer en dynamiek. Wilt u uw event combineren met een ludieke break of afsluiting? Dat kan. Bij The Globe kunt u een (ijs)wand beklimmen, urenlang winkelen of zelfs duiken! The Globe is een inspirerende omgeving waar u helemaal weg bent uit de hectiek van alle dag. Met onze professionele en persoonlijke aanpak maakt u van uw evenement een onvergetelijke beleving.

Bar The Globe Den Haag

Sfeervolle borrel

Netwerkborrel? Uw gasten voelen zich op hun gemak in onze sfeervolle, warme ambiance. The Globe Meeting Center is een uitstekende plek waar mensen elkaar ontmoeten: gewoon gezellig bijkletsen en nader kennismaken onder het genot van een drankje en een hapje. Ons team koppelt een grote ervaring in het organiseren van bijeenkomsten aan een persoonlijke aanpak. Zo zorgen wij voor een unieke benadering van elk event.

Vergaderen Den Haag

Geslaagde persconferentie

Persconferentie beleggen? The Globe Meeting Center biedt u de ruimte. Wij kunnen snel handelen en zijn flexibel. Van uitstekende infrastructuur tot tal van cateringmogelijkheden, we hebben alles in huis. Wij helpen u graag uw persconferentie te organiseren en u gastvrij te ontvangen. Even snel iets regelen of bijzondere wensen? We zijn sterk in just-in-case oplossingen. U concentreert zich op de inhoud, wij doen de rest. Goed geregeld.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bijeenkomsten? Bel dan voor meer informatie of een rondleiding naar telefoonnummer 070 – 322 00 10 of stuur een e-mail naar welkom@theglobeden-haag.nl.