Congressen/Events

Op zoek naar de perfecte locatie voor uw event of congres? The Globe Meeting Center in Den Haag is een veelzijdige en professionele congreslocatie. We bieden u de unieke mogelijkheid om uw congres of event op te luisteren met diverse activiteiten. Wat dacht u van een (ijs)wand beklimmen, winkelen of zelfs duiken? Bijzonder als ontspannen afsluiting van de dag of als teambuildingsactiviteit. U hoeft zich alleen bezig te houden met uw gasten, de rest verzorgen wij. Bekijk hier de locatiebrochure.

Congres Den Haag

Uitstekende voorzieningen

The Globe Meeting Center is een geliefde plek voor bedrijven om congressen te organiseren. We bieden complete technische assistentie voor het ondersteunen van uw beurs, congres of evenement, uitgebreide lunch- en cateringmogelijkheden en natuurlijk een ruimte die bij uw evenement past.

Vergaderzaal Den Haag

Sfeervolle zalen

De 15 vergaderzalen zijn multifunctioneel en stuk voor stuk goed geoutilleerd, voorzien van climate control, veel daglicht, snelle gratis wifi internetverbinding en alle moderne audiovisuele apparatuur. De verschillende zalen kunnen ook worden ingezet als break-outs; ideaal voor bijvoorbeeld en telefoonconferentie of een subsessie. Bekijk ook de zaalinformatie.

 Congres Den Haag

Voor uw beurs of congres

The Globe Meeting Center is een inspirerende locatie waar alles goed geregeld is. Heeft u ondersteuning nodig van een host, presentatiecoach of chauffeursdienst? Ons team staat voor u klaar. Van informele netwerkborrel tot meerdaags congres; The Globe Meeting Center Den Haag heeft alles in huis en biedt u de ideale combinatie van gemak en professionele voorzieningen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw congres of evenement? Vragen, opmerkingen of suggesties? We horen het graag. Neem contact met ons op via 070 – 322 00 10, welkom@theglobeden-haag.nl of via het contactformulier. We staan graag voor u klaar.  Online boeken of een offerte aanvragen kan natuurlijk ook.